2018. augusztus 19., vasárnap

Maci szerelmes..

ha megfigyeled a macskát, amikor mosakszik és utána kéjesen nyújtózkodva lepihen, a tekintetén, az arcán lehet látni azt a jó érzést, ahogy érzi magát a testén keresztül.. belülről érzékeli ami történik vele s körülötte..

ez az az Egy Élet ami ugyanaz minden megnyilvánult létezőben.. annyi a különbség, hogy egyedül az embernek van meg a lehetősége, hogy ezt tudatosan tudja, érzékelje..
ez különbözteti meg az embert az állattól, vagy akár csak egy fűszáltól.. a többi a program, amire a fizikai forma determinál.. hiszen a kutya kutyaként tud viselkedni, a macska pedig macskaként..

és ők most a formájukon a programjaikon keresztül próbálnak kapcsolódni.. ha a macska menekülni kezd programja szerint, bekapcsolja a kutya programját és zsákmánnyá lesz.. de ha a macska megfordul s szembenéz a kutyával, jelenléte, a formán keresztül megnyilvánuló tudat kivívja a kutyán keresztül megnyilvánuló önmaga elismerését, hogy létezése jogán jelen lehet e térben..
ezután, megtapasztalhatják valódi természetüket, mert érzékenyek és érzik egymás tereit, egymás lényét és kíváncsiak egymásra.. mint a szerelmesek, akik minden idegszálukkal figyelnek, figyelik a szerelmük tárgyát, hogy megismerjék, hogy összeolvadjanak vele..

az ember ezt az állapotot, a létezés valódi minőségét csak akkor tudja megtapasztalni, ha szerelmes.. ha igazán szerelmes és nem foglalkozik magával, az énképével, a viszonyrendszerével..

az állatkák ebben élnek, így élnek.. ezért szeretjük annyira a társaságukat.. őszinték, ártatlanok és teljesen odaadják magukat, semmit nem tartanak vissza..
nincs hátsó szándék, nincs érdek.. semmi.. csak a spontaneitás.. az Élet eleven és totális..

🐾💙🐾