2015. február 24., kedd

ego vagy nem ego

egyre kíméletlenebben érezhető működésem alapállásának mozgatórugója.. ego vagy nem ego.. mindig választás elé kényszerít az élet legapróbb, a hétköznap legcsekélyebb dolgaiban is..

ez a folyamat már régen nem a Fényt együnk vagy mást együnkről szól.. nagyon rég..

mint egy színdarabban, amikor elhúzzák a függönyt, olyan látványosan csukódik be az ember érzékelése.. minden szenzor, szinte kivétel nélkül.. csak annyi a különbség, hogy egyik jobban, másik kevésbé.. de az elszigeteltség azonnal érezhető, ha az ego felülemelkedik..

ha leesik a rezgésem, bárminemű körülmény miatt is engedem ezt meg magamnak, a gyomromban érzem a görcsöt, ami azt mondja, egyél, egyél.. majd hányd ki.. valami megmagyarázhatatlan erő veszi át felettem az irányítást.. az MSZA-n különböző oldásokat tanulunk.. ideje alkalmazni!

gondolkodásmód váltással lehet csak befogadni Istent a szívünkbe.. megismerve a Rendet.. és elsajátítva, hogyan tudok úgy élni, ahogyan Jézus tanítja.. a Szeretet földi körülmények között nem érzelem, hanem sokkal inkább szolgálat.. miközben ezen meditáltam, megszűnt a görcs, és lelki erőt kaptam a gyötrő érzés fölé emelkedni..
"tégy egy lépést Istenhez, Ő megtesz feléd tízet.."

frissítés: energetikailag azt a megmagyarázhatatlan erőt débetűs megszállónak hívják, s karmikusan jött velem ebbe az inkarnációba..