2017. október 3., kedd

adás.. áradás..


műhelyke gyönyörűen megmutatta, hogy ami szívből jön, azzal nem lehet jól járni, nem lehet beárazni.. nem alku tárgya.. azzal nem tud az ember nyerészkedni, mert látja miért teszi.. magából ad valamit..

​a Valódi adás abból a csendes békéből születik, hogy jó Lenni.. ami ennél több vagy kevesebb, az haszonelvű viszonyulás, mert vagy a jó ember énképét dédelgeted magadban az adás aktusával, hogy több vagy jobb vagy mint mások, vagy azért mert kevesebbnek gondolod magad, és meg akarsz felelni a társadalmi vagy egyéb elvárásoknak..
mindkettő hamis..

a Valódi adás nem vár viszonzást.. a szeretet, a szépség önmagáért való dolog, az egyetlen dolog, ami Van, állandó és örök.. ami ennél több vagy kevesebb, vagyis minden más félelemből és hiányból fakad.. és ha nem így látod, azt is a félelmed és a hiányod alkotta homályfátyol okozta tompán látás miatt van.. nem látod a forrását, ami a saját Forrásod, ezért azt hiszed, hogy véges és elfogyhat.. ez is hamis..

a Valóság, a Lét érzékelése állandó és változatlan.. a hamis változó és illúziórikus, mit a cikázó gondolatok és a hullámzó érzések.. hogyan hiheted el, hogy te ezen benned megjelenő változó dolgok összessége lennél csupán..

az ember alapvető megnyilvánulása az áradás, az öröm, az adás.. Létezésünk megosztása másik Élőlényekkel.. az Élet ami a te esszenciád, egyesül önmagával.. az elkülönültség illúzió..

fény.adás ❤